Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Arkijuustoraaste (Valio)13g46kcal3.7g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g481kcal46.4g0.8g32.2g0g
Valittu annoskoko133g241kcal23.2g0.4g16.1g0g
Annoskoko puolitettuna67g120kcal11.6g0.2g8.1g0g
Arvot/100g100g181kcal17.4g0.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157