Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g381kcal19.6g6.8g30.2g2.6g
Valittu annoskoko133g190kcal9.8g3.4g15.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g95kcal4.9g1.7g7.6g0.7g
Arvot/100g100g143kcal7.4g2.6g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472