Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.4g0.4kcal0.1g0g0g3.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.4g8.7kcal1.1g1g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale6.6g4kcal0.7g0.3g0g4.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl31g186kcal7.4g2g16.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g397kcal18.6g6.6g33.4g21.4g
Valittu annoskoko133g199kcal9.3g3.3g16.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna67g99kcal4.7g1.7g8.4g5.4g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.6g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174