Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.2g8.7kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g1.9g15kcal0g0g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g207kcal16g5.4g11.8g2.6g
Valittu annoskoko133g103kcal8g2.7g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g52kcal4g1.4g3g0.7g
Arvot/100g100g78kcal6g2g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737