Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Banaani, kuorittu 35g31kcal0.4g6.4g0.1g0.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g839kcal13.2g86.6g48.2g4.2g
Valittu annoskoko133g420kcal6.6g43.3g24.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g210kcal3.3g21.7g12.1g1.1g
Arvot/100g100g315kcal5g32.6g18.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700