Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g2.9g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g8.7g11kcal0.6g1.4g0.3g6g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.6g24kcal1g0.2g2.1g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.2g14kcal1.2g0.3g0.8g1.3g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g7.2g25kcal0.1g0.2g2.5g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g5.3g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g13g7.7kcal1.3g0.6g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g15g11kcal1.7g0.4g0.2g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g16g91kcal3.4g3.1g7.9g1.6g
Kaurajauho 5.1g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g516kcal28.2g23.8g34.8g20.4g
Valittu annoskoko133g258kcal14.1g11.9g17.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna67g129kcal7.1g6g8.7g5.1g
Arvot/100g100g194kcal10.6g8.9g13.1g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098