Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas5.4g18kcal0.7g3.7g0.1g0.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5g17kcal0.3g3.8g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.7g0.1g0.8g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g13g20kcal2.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio17g23kcal0.5g1.1g2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Kaurajauho 4.6g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 10g7.1kcal0.3g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g449kcal17.2g27.4g29.4g3.4g
Valittu annoskoko133g224kcal8.6g13.7g14.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna67g112kcal4.3g6.9g7.4g0.9g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712