Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g10g46kcal0.4g0.3g4.8g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g84g29kcal2.1g2.9g0.4g2.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g10g6.1kcal0.4g0.5g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g13g40kcal2.9g0g2.9g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g15g11kcal1.8g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g269kcal15.4g8.2g17.8g4.2g
Valittu annoskoko133g135kcal7.7g4.1g8.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g67kcal3.9g2.1g4.5g1.1g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945