Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 31g34kcal2.6g4.4g0.1g2.2g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Harissa 1 annos = 30 g1.9g5.2kcal0.1g1g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz1.9g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g234kcal15.6g17.6g10g6.4g
Valittu annoskoko133g117kcal7.8g8.8g5g3.2g
Annoskoko puolitettuna67g59kcal3.9g4.4g2.5g1.6g
Arvot/100g100g88kcal5.9g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468