Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 23g27kcal4.8g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 28g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g104kcal11g9g2.4g1g
Valittu annoskoko133g52kcal5.5g4.5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna67g26kcal2.8g2.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824