Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g38g24kcal0.6g4.5g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g15g15kcal2.9g0g0.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g5g8.4kcal0.1g0.3g0.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g129kcal9g12.2g4g0g
Valittu annoskoko133g65kcal4.5g6.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna67g32kcal2.3g3.1g1g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653