Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr16g44kcal1.3g1.5g3.8g0.3g
Kesäkurpitsa, tuore71g12kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio31g20kcal0.5g1.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g220kcal8.4g9.8g16.8g1.8g
Valittu annoskoko133g110kcal4.2g4.9g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g55kcal2.1g2.5g4.2g0.5g
Arvot/100g100g83kcal3.2g3.7g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757