Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g45g45kcal9.3g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.1g4.7kcal0.1g0.7g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Punaviini 7.5g5.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g161kcal20.2g8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko134g81kcal10.1g4g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna67g40kcal5.1g2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g60kcal7.5g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614