Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)11g39kcal1.5g5.8g0.8g1.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 60g27kcal0.1g5.7g0.1g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)11g39kcal1.5g5.8g0.8g1.2g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g720kcal11g70.6g41.8g7.8g
Valittu annoskoko134g360kcal5.5g35.3g20.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna67g180kcal2.8g17.7g10.5g2g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.4g15.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918