Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7g21kcal1.3g0.1g1.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty42g59kcal2.2g11.8g0.3g1.4g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g219kcal12.4g29.8g5g5.4g
Valittu annoskoko134g109kcal6.2g14.9g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna67g55kcal3.1g7.5g1.3g1.4g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753