Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.6g19kcal1.3g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.5g0g0.8g
Juuriselleri 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g114kcal4.2g11.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko134g57kcal2.1g5.7g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g29kcal1.1g2.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279