Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.1g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g233kcal4.2g34g8.8g2.8g
Valittu annoskoko134g117kcal2.1g17g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g58kcal1.1g8.5g2.2g0.7g
Arvot/100g100g87kcal1.6g12.7g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454