Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g39g106kcal6.8g0g8.6g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.8g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g283kcal15.6g6.6g21.2g1.4g
Valittu annoskoko134g142kcal7.8g3.3g10.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g71kcal3.9g1.7g5.3g0.4g
Arvot/100g100g106kcal5.8g2.5g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390