Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g20g22kcal3.5g0.4g0.6g0g
Katkarapu 24g16kcal3.4g0g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kurkku, tuore24g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea31g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g102kcal15.2g5g2.2g2.2g
Valittu annoskoko134g51kcal7.6g2.5g1.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g26kcal3.8g1.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616