Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g28g95kcal3.6g18.9g0.5g1.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g3.2g4.5kcal0.3g0.8g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow3.2g5.4kcal0g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g18g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g17g5.2kcal0.3g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g447kcal14.2g81g6.4g5.4g
Valittu annoskoko134g223kcal7.1g40.5g3.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna67g112kcal3.6g20.3g1.6g1.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.2g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478