Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g122kcal2g15.4g5g3.8g
Valittu annoskoko134g61kcal1g7.7g2.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna67g31kcal0.5g3.9g1.3g1g
Arvot/100g100g46kcal0.7g5.8g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822