Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 73g33kcal0g8.1g0g0.1g
Mansikka 37g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.8g0g0g
Mannasuurimo 18g58kcal1.9g11.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g264kcal4.2g57.2g0.6g2.8g
Valittu annoskoko134g132kcal2.1g28.6g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g66kcal1.1g14.3g0.2g0.7g
Arvot/100g100g98kcal1.6g21.3g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970