Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g55g66kcal8.7g0.7g3.1g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.7g6.3kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g22g26kcal0.6g1.2g2.2g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g212kcal18.8g6.4g12.6g0.4g
Valittu annoskoko134g106kcal9.4g3.2g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna67g53kcal4.7g1.6g3.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7g2.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310