Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7g20kcal0.1g0.2g2g0g
Tomaattipyree, Pirkka7g5.8kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g168kcal9.4g8.2g10.8g3.2g
Valittu annoskoko134g84kcal4.7g4.1g5.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna67g42kcal2.4g2.1g2.7g0.8g
Arvot/100g100g63kcal3.5g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051