Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g56g160kcal7.9g0.3g14.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g5.1g19kcal0.1g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g483kcal19g15.8g38g1.4g
Valittu annoskoko134g242kcal9.5g7.9g19g0.7g
Annoskoko puolitettuna67g121kcal4.8g4g9.5g0.4g
Arvot/100g100g180kcal7.1g5.9g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982