Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Munakoiso 45g10kcal0.2g1.4g0.1g1.1g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow56g203kcal6.8g42.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g540kcal15g90g12.4g2.6g
Valittu annoskoko134g270kcal7.5g45g6.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g135kcal3.8g22.5g3.1g0.7g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368