Lennumummin raparperipiirakka

Vatkaa rasva ja sokeri.

Lisää muna.

Sekoita jauhot keskenään ja lisää ne taikinaan.

Painele taikina vuokaan.

Sisus: Pilko raparperit kattilaan, lisää tilkka vettä ja vadelmat sekä hieman hedelmäsokeria.

Kiehauta ne pehmeiksi.

Lisää hilloke takinan päälle ja paista piirasta uunissa 200 asteessa n.20 min. Nauti jätksin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, keiju kevyt laktoositon 150g531kcal0g0g60g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g130g416kcal19.5g76.7g3.4g13g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g152kcal4.4g27.7g1g7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Vadelma 600g247kcal6g24.6g4.8g22.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3823kcal91.2g447.8g161.4g90.2g
Valittu annoskoko1330g1911kcal45.6g223.9g80.7g45.1g
Annoskoko puolitettuna665g956kcal22.8g112g40.4g22.6g
Arvot/100g100g144kcal3.4g16.8g6.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182751