Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 229g785kcal23.3g160.1g2.7g8g
Sokeri 150g607kcal0g149.4g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.4g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g704g274kcal23.2g21.8g10.6g0g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g88g598kcal0.9g0.9g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g5042kcal131.4g689.4g188.4g16g
Valittu annoskoko1330g2521kcal65.7g344.7g94.2g8g
Annoskoko puolitettuna665g1261kcal32.9g172.4g47.1g4g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655