Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g600g660kcal144g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Margariini 80% keskiarvo30g213kcal0.1g0.1g24g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g2954kcal323.4g51.4g166.8g6.8g
Valittu annoskoko1330g1477kcal161.7g25.7g83.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna665g739kcal80.9g12.9g41.7g1.7g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486