Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 104g756kcal1.2g0.4g84.7g0g
Tattarijauho, Myllynparas54g184kcal7g36.6g0.9g2.9g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 50g173kcal2.8g38.1g0.6g0.6g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 334g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g125g200kcal21.3g1.3g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio167g234kcal4.7g10.8g20g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 209g134kcal6.7g10g7.3g0g
Kaurajauho 46g172kcal6.7g26.1g3.3g4.6g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 100g71kcal3g4.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g4487kcal172.4g273.2g295.2g32.8g
Valittu annoskoko1330g2244kcal86.2g136.6g147.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna665g1122kcal43.1g68.3g73.8g8.2g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712