Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g35g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.3g36.8g0.6g1.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g18g25kcal2.5g2.5g0.6g8.4g
Vehnänalkio 8.7g32kcal2.6g2.7g0.9g1.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki648g363kcal55g32.4g1.3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss175g60kcal1.7g7.2g1.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g2447kcal231.4g172.4g88.6g36g
Valittu annoskoko1330g1224kcal115.7g86.2g44.3g18g
Annoskoko puolitettuna665g612kcal57.9g43.1g22.2g9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983