Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g375g244kcal6.4g45g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g150g150kcal28.5g0g3.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g50g84kcal1.3g2.9g7.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.9g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g1293kcal89.2g121.6g40g0g
Valittu annoskoko1330g646kcal44.6g60.8g20g0g
Annoskoko puolitettuna665g323kcal22.3g30.4g10g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653