Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit438g74kcal7g9.6g0.9g8.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit350g74kcal11.6g6.7g0g8.8g
Ruokakerma 5%, Valio175g114kcal2.6g7.3g8.7g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)350g245kcal38.5g8.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g1101kcal123.6g65.4g37.6g34.2g
Valittu annoskoko1330g550kcal61.8g32.7g18.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna665g275kcal30.9g16.4g9.4g8.6g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604