Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty555g411kcal10.5g85.5g1.1g5.5g
Kurpitsa 218g35kcal1.6g4.3g0.2g4.3g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g23g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr225g225kcal27g5.8g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2661g1693kcal83.4g217g48.8g29g
Valittu annoskoko1331g847kcal41.7g108.5g24.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna665g423kcal20.9g54.3g12.2g7.3g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633