Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 250g65kcal3.9g5.8g1.3g7.3g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g200g501kcal38.1g0.1g44.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g250g275kcal5.8g7.8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1840kcal96.4g29.4g157g15.2g
Valittu annoskoko1332g920kcal48.2g14.7g78.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna666g460kcal24.1g7.4g39.3g3.8g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891