Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 113g817kcal1.3g0.5g91.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g386kcal11.5g78.8g1.4g3.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste56g203kcal16.3g1g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)225g619kcal36g2.3g51.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g169g24kcal3.2g0.7g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 225g103kcal6.8g10.8g3.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste113g405kcal32.7g1.9g31.5g0g
Basilika, tuore 15g4kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 34g67kcal0.5g0.6g6.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5687kcal259g198.8g432.2g16.8g
Valittu annoskoko1332g2843kcal129.5g99.4g216.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna666g1422kcal64.8g49.7g108.1g4.2g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100