Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1051g1409kcal93.6g191.3g27.3g45.2g
Sitruunamehu, laimentamaton210g44kcal0.6g3.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 41g359kcal0g0g40.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g3698kcal192.2g400.4g136.4g96g
Valittu annoskoko1332g1849kcal96.1g200.2g68.2g48g
Annoskoko puolitettuna666g925kcal48.1g100.1g34.1g24g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788