Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen450g625kcal85.5g0g31.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g56g62kcal2.8g11.8g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kukkakaali 562g135kcal10.2g12.4g1.7g12.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g169g607kcal47.2g3.4g45.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g3258kcal296.8g67.2g194.6g29.4g
Valittu annoskoko1332g1629kcal148.4g33.6g97.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna666g815kcal74.2g16.8g48.7g7.4g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349