Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 676g512kcal12.6g104.2g1.4g6.8g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g338g426kcal16.9g9.5g35.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto169g557kcal45.6g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g3094kcal155.6g245.2g155.8g19.8g
Valittu annoskoko1332g1547kcal77.8g122.6g77.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna666g774kcal38.9g61.3g39g5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314