Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 579g1987kcal59g405.4g6.9g20.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 446g286kcal14.3g21.5g15.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%178g499kcal51.7g4.5g30.3g0g
Oliiviöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g7395kcal252.4g879.6g306g40.8g
Valittu annoskoko1332g3697kcal126.2g439.8g153g20.4g
Annoskoko puolitettuna666g1849kcal63.1g219.9g76.5g10.2g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531