Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g400g628kcal87.2g0g28.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.4g9kcal1.3g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g2368kcal207g215.4g61.2g25.6g
Valittu annoskoko1332g1184kcal103.5g107.7g30.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna666g592kcal51.8g53.9g15.3g6.4g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839