Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g653g1489kcal124.1g0g111g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g91g247kcal6.9g44.8g4.6g9.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g327g212kcal10.4g15.7g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.2g0.3g10g0g
Korppujauho (X-tra)163g620kcal21.2g124.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5415kcal349.6g369.8g280.6g18.2g
Valittu annoskoko1332g2708kcal174.8g184.9g140.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna666g1354kcal87.4g92.5g70.2g4.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519