Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 157g538kcal16g109.7g1.9g5.5g
Margariini 60%, keskiarvo 121g642kcal0.4g0.4g72.3g0g
Juusto, keskiarvo 241g844kcal60.3g0.6g66.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 241g82kcal7.4g11.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Tonnikala öljyssä 181g343kcal49g0g16.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 193g199kcal6.7g34.7g2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5861kcal329.4g315.6g359.8g22.2g
Valittu annoskoko1332g2931kcal164.7g157.8g179.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna666g1465kcal82.4g78.9g90g5.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453