Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 156g633kcal0g155.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.2g1.9g5.5g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Mustikka metsä- 420g185kcal2.1g26.9g2.5g13.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5531kcal136.4g671.8g236g48.4g
Valittu annoskoko1332g2765kcal68.2g335.9g118g24.2g
Annoskoko puolitettuna666g1383kcal34.1g168g59g12.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271