Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%798g1110kcal151.7g0g55.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g304kcal27.4g0.7g21.5g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa180g31kcal0.7g4.5g1.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g2971kcal363.2g24.2g157.8g8.6g
Valittu annoskoko1332g1486kcal181.6g12.1g78.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna666g743kcal90.8g6.1g39.5g2.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684