Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g57g35kcal7.4g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 453g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 736g2526kcal75g515.4g8.8g25.8g
Oliiviöljy 32g281kcal0g0g31.7g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5682kcal164.8g1032g81.4g51.6g
Valittu annoskoko1332g2841kcal82.4g516g40.7g25.8g
Annoskoko puolitettuna666g1421kcal41.2g258g20.4g12.9g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414