Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 823g1174kcal102.9g2.5g84.4g0g
Tonnikala vedessä 150g156kcal33.6g0g2.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)60g28kcal1g4.8g0.5g1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)150g494kcal40.4g0g35.9g0g
Tomaatti, tuore150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g3765kcal357.6g26g246.8g6.2g
Valittu annoskoko1332g1882kcal178.8g13g123.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna666g941kcal89.4g6.5g61.7g1.6g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388