Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 559g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 56g42kcal7.3g0.6g0.2g3.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )19g171kcal0g0g18.8g0g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 109g330kcal9.5g60.1g2.1g15.1g
Grahamjauho 280g917kcal29.5g169.7g6.2g27.7g
Vehnäjauho puolikarkea 302g1036kcal30.8g211.4g3.6g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g4990kcal154.2g883.6g61.8g114.6g
Valittu annoskoko1332g2495kcal77.1g441.8g30.9g57.3g
Annoskoko puolitettuna666g1248kcal38.6g220.9g15.5g28.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901