Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Sokeri 1532g6217kcal0g1530g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2342g8037kcal238.7g1639.6g28.1g82g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34.1g0g0.5g
Flora margariini 60, annos 10g601g3243kcal1.2g1.8g360.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2102g694kcal69.4g103g0g0g
Raparperi, tuore3003g931kcal21g165.2g3g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39502kcal752.6g6949.4g850.8g249g
Valittu annoskoko10000g19751kcal376.3g3474.7g425.4g124.5g
Annoskoko puolitettuna5000g9875kcal188.2g1737.4g212.7g62.3g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669