Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 7349g2041kcal87.5g298.4g14.7g154.3g
Sipuli 289g87kcal3.6g13.9g0.6g4.9g
Voi 40% rasvaa 105g394kcal2g2.1g42.7g0g
Piirakkataikina Sunnuntai2100g7769kcal105g671.9g524.9g42g
Siirappi, tumma158g504kcal0.2g116.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21590kcal396.6g2205.6g1165.8g402.4g
Valittu annoskoko10000g10795kcal198.3g1102.8g582.9g201.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5398kcal99.2g551.4g291.5g100.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903